Povećanje prostora u kojem boravimo, bilo da se radi o poslovnim, privatnim ili smještajnim kapacitetima, vječita je potreba. Vrijeme u kojem živimo nameće kriterije brze, jeftine i kvalitetne gradnje objekata koji će svojom funkcionalnošću udovoljiti širem spektru potreba te pritom pružiti potrebnu sigurnost i omogućiti uštedu energije. Rezultat promišljanja je modularna prostorna jedinica naziva Combo Cube

Povezanost interijera i prirode kroz velike staklene površine koje čovjeku pružaju osječaj otvorenosti i slobode, ali ujedno sigurnosti i topline misao je vodilja koja se manifestira u svim elementima modularnih stambenih jedninica.

Combo Cube namijenjen je onima koji u vrlo kratkom roku žele imati cjenovno prihvatljiv, funkcionalan i kvalitetan poslovni ili stambeni prostor prilagođen upravo svojim potrebama. Poslovnim subjektima koji se bave turizmom i kojima su potrebni objekti za smještaj gostiju, kampovi, marine, hoteli i terme. Poslovnim subjektima kojima treba poslovni prostor u kojem će obavljati svoju djelatnost. Fizičkim osobama za stanovanje.

Kratki rokovi gradnje, manji zahvati na lokaciji te jednostavnija „papirologija“, samo su neke od stavaka u kojima je Combo Cube povoljniji od klasične gradnje Dodatna pogodnost je jednostavna i brza relokacija modula.

Konstrukcija omogućava neograničeno spajanje zasebnih modula u kompozicije raznih oblika i dimenzija (Combo Cube) tj. nadogradnju postojeće
kompozicije dodatnim modulima radi povećanja površine.

PDF prezentaciju modularnih stambenih jedinica možete preuzeti ovdje.