Leviathan

Leviathan 49 metarska superjahta drugi je projekt nastao suradnjom 2pixel studio-a i Navtec Marine-a. Dizajnirana je po upitu mogućeg investitora.

Leviathan se ističe klasičnim i otmjenim linijama savršeno ukomponiranim sa prepoznatljivim minimalističkim stilom 2pixel studija. Prostrane palube i velike staklene površine daju osjenćaj otvorenosti i neograničenog kontakta sa okolinom.

4 palube jahte međusobno su  povezane centralnim stubištem koje nas vodi do najviše sunčane palube na kojoj se nalaze bazen sa jacuzzijem, otvoreni šank i stol sa 12 sjedećih mjesta. Na palubi ispod nalazimo kapetanovu kabinu i kormilarnicu, blagovaonicu te prostoriju za odmor u koju svijetlost dopire i kroz stakleno dno bazena iznad. Na glavnoj palubi nalazi se vlasnički apartman, salon i malo kino, dok su na najnižoj palubi smještene 4 VIP kabine te ostale tehničke prostorije koje uključuju kabine za posadu, garažu za 8m gliser i strojarnicu.

Čelični trup i aluminijsko nadgrađe Leviathan-a potvrđeni su i testirani u renomiranom institutu za ispitivanje modela. Izgradnja jahte planirana je u brodogradilištu Kraljevica, koje osigurava istovremeno višu kvalitetu i nižu tržišnu cijenu.

2pixel yacht design